Kurser & Foredrag

Kurser & Foredrag

Kontakt mig

8 Ugers Mindfulnesskursus

Mindfulness er et redskab til personlig udvikling og inspireret af buddhistiske og østerlandske traditioner. Metoden MBSR (Mindfulness Baseret Stress Reduktion) er udviklet af Dr. Jon Kabat-Zinn og han definerer mindfulness som: ” At være opmærksom på en særlig måde; med vilje, i nuet og uden at dømme”

Evidensbaseret forskning viser gavnlige effekter ved praktisering af mindfulness blandt andet i forhold til stress, angst og depression, samt positive effekter på vores fysiske og mentale helbred og er derfor et fantastisk stresshåndteringsredskab.

Den bedste og nemmeste måde at forstå mindfulness er ved selv at opleve det. Et mindfulness kursus i gruppeforløb over 8 uger vil guide dig gennem en bred vifte af mindfulnessøvelser, både som formelle meditationsøvelser og gennem træning af bevidst opmærksomhed i din dagligdag samt blid yoga. Formålet er du under forløbet selv vil kunne etablere din egen daglig mindfulness praksis og derved integrere det i din hverdag og opleve positive ændringer i dit liv.

Mindfulness gør dig blandt andet mere psykisk robuste, da du ved at koncentrere dig hundrede procent om nuet og kunne forholde dig ikke-dømmende, lærer dig selv bedre at kende, så du kan gøre det, der er bedst for dig.

Ved at koncentrere dig om nuet og kun lægge mærke til, hvad der sker inden i dig og omkring dig, beroliger du sindet. Bekymringerne bliver færre og glæden større og du har overskud til bedre at lægge mærke til alt det, du før har taget for givet.

Ønsker du at høre mere om kurset eller tilmelde dig, så kontakt mig på 29 92 58 53 eller på mail

Foredrag/Workshop om mindfulness

Et foredrag om Mindfulness, rettet mod virksomheder og institutioner, som er nysgerrig på hvad dette kan indeholde af interessante muligheder.

Som udgangspunkt vil det være et oplæg på 1 1/2, hvor deltagerne også selv vil blive indraget i smagsprøver på mindfulnessøvelser, som kan skabe forandringsprocesser både for den enkelte, men også på overordnet plan i virksomheden/institutionen.

Kontakt mig på 29 92 58 53 eller på mail for yderligere information eller for aftale om kort uforpligtende møde

Foredrag om stresshåndtering

Et oplæg om stresshåndtering som skaber viden, om hvad stress er og hvad vi skal bruge den viden til. En tilgang hvor vi, med både humor og alvor, ser på de barske realiteter om, hvorledes stress er blevet en faktor vi i den grad ikke kan undgå at forholde os til.

Lad og se realiteten i øjnene, kampen mod stress kan ikke vindes og det skal den heller ikke. Stress er en naturlig og sund reaktion, som vi ikke kan være foruden.

Ved at tilegne os viden om stress, vil vi istedet kunne arbejde med stressen, fremfor i mod den og undgå den langvarige og kroniske stress, som er en belastningstilstand, som vi  derimod ikke bør leve med og som koster menneskelige og økonomiske ressourcer i stigende grad.

Foredraget vil som udgangspunkt foregår som en 1½- 2 timers oplæg, med mulighed for dialog. Hensigten er at deltagerne gå der fra med en fornyet viden og indsigt omkring stresshåndtering, både som individ og kollega eller leder.

Med viden skabes mulighed for forandring.

Psykoterapeut MPF Laila Friis tilbyder Psykoterapi og Stressbehandling samt Kurser & Foredrag, til såvel private som virksomheder og institutioner.

Laila Friis Psykoterapeut MPF tilbyder Psykoterapi og Stressbehandling samt Kurser & Foredrag, til såvel private som virksomheder og institutioner.

Kontakt

Kontakt info

Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon for en kort uforpligtende samtale, hvis du ønsker at bestille tid eller du har spørgsmål.

Laila Friis

Psykoterapeut MPF & Stressbehandler

Labæk 47
4300 Holbæk
mail@lailafriis.dk
Tlf. 29 92 58 53

cvr: 27307205
Persondatapolitik / GDPR

Følg med på

Medlem af

Copyright 2021 Laila Friis | Designet af Ravn-hjemmesider.dk