Personlig udvikling

Psykoterapi

Kontakt mig

Psykoterapi

Psykoterapi med udgangspunkt i det hele menneske vil altid være unik. Terapi efter min erfaring handler ikke om enten en behandlende eller udviklende del, men med et afsæt i dit nuværende liv, med en bevidsthed om at vores verden skabes ud fra vores fortælling om vores fortid og vores længsel og drømme for vores fremtid.

Den eneste forudsætning for at starte i terapi er at du har et ønske om forandring og er indstillet på at det er en proces . Al udvikling sker i proces og i forskellige udviklingstrin og spiraler og er en del af det at være et menneske. Vi er skabt til at lære gennem livet og noget udvikling handler udelukkende om at skabe nye erfaringer og viden, men nogle gange har vi også brug for at gøre brug af tidligere erfaringer eller at få helet noget i vores fortid for at kunne leve helt i vores nutid.

Om du henvender dig fordi du oplever eksempel stress, angst, depression, livskrise og eksistentielle spørgsmål eller du har et konkret område i livet du ønsker at ændre, er min fineste opgave med respekt og nærvær at lytte til dine ønsker og behov og hjælpe dig til at skabe lys og næring til dit eget potentiale til at opnå dine ønsker for livet.

Psykoterapi bevidstgør os om vores underbevidste og det vi lever og handler efter. Det virker fordi vi i sessionen kan skabe et trygt rum til at sætte lys på det ubevidste og arbejde for en integration og anerkendelse af det som er.  Med udgangspunkt i det som er, at opnå bevidsthed og via accept nå til erkendelsen om at du har friheden til at vælge.

Friheden til at vælge at leve det liv du ønsker.

Psykoterapeut MPF Laila Friis tilbyder Psykoterapi og Stressbehandling samt Kurser & Foredrag, til såvel private som virksomheder og institutioner.

Laila Friis Psykoterapeut MPF tilbyder Psykoterapi og Stressbehandling samt Kurser & Foredrag, til såvel private som virksomheder og institutioner.

Kontakt

Kontakt info

Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon for en kort uforpligtende samtale, hvis du ønsker at bestille tid eller du har spørgsmål.

Laila Friis

Psykoterapeut MPF & Stressbehandler

Labæk 47
4300 Holbæk
mail@lailafriis.dk
Tlf. 29 92 58 53

cvr: 27307205
Persondatapolitik / GDPR

Følg med på

Medlem af

Copyright 2021 Laila Friis | Designet af Ravn-hjemmesider.dk