Stresshåndtering

Stresshåndtering

Kontakt mig

Stresshåndteringsforløb

Tag hånd om stressen, før stressen tager hånd om dig.

Oplever du at have svært ved at falde i søvn, eller vågner utallige gange om natten, kan du mærke en indre uro, svært ved at koncentrere dig eller træffe beslutninger, måske har du meget kvalme eller trykken for brystet eller andre daglige eller hyppige stresssymptomer og har svært ved at se, hvad du kan gøre anderledes. Så vil et stresshåndteringsforløb måske være en del af løsningen.

Forløbet vil fra første samtale tage udgangspunkt i den enkeltes stresstilstand og jeg anbefaler altid at der også er dialog med egen læge.

Stress er en naturlig reaktion, når vi eksempelvis oplever vores ressourcer ikke står mål, med de krav der stilles. Jo længere tid at vi oplever at være i stresstilstand, jo mere belastet bliver vores fysiske og psykiske tilstand også. Derfor oplever mange at det ikke længere er nok at have en weekend til at lade op i, men at stresssymptomerne hurtigt vender tilbage måske også efter en længere ferie.

Et terapeutisk stresshåndteringsforløb er en proces, hvor du vil få redskaber til at komme i balance igen og holde dig fri for alvorlig stress fremover.

Det optimale forløb indeholder også opfølgende samtaler, for at sikre balancen opretholdes, men tilrettelægges altid efter den enkeltes behov og ønsker.

Er du i tvivl om stresshåndteringsforløb er den rette løsning, kontakt mig for en kort uforpligtende samtale på 29 92 58 53 eller via mail.

Individuel stresshåndtering

Det kan være aktuel med enkelt stående samtale eller kortere forløb i forbindelse med oplevelse af akut stress hos leder, medarbejder eller privat person. Eller ved anderkendelse af behov for proaktiv sparring og vejledning til at fastholde balancen, uden nødvendigvis at tænke langvarig stress eller behov for sygemelding.

Disse sessioner sker som vejledende og coachende samtaler, hvor der tages udgangspunkt i den enkeltes situation. Ved hjælp af stressehåndterings redskaber, lærer personen sine stresssignaler at kende, samt hvilke redskaber pågældende har behov for at bruge proaktivt for at undgå den langvarige (kroniske) stress.

Det er vigtigt at gøre opmærksom på den proaktive effekt. Ved at have fokus på netop denne mulighed og bruge det som redskab, mod den langvarige (kroniske) stress, som koster mange sygedage og ofte ender ud i langvarige sygemeldinger.

Rådgivende samtale

Specielt rette mod leder eller HR, som ønsker proaktiv indsat i forhold til stresshåndtering i virksomheden/institutionen.

Den rådgivende samtale kan tage udgangspunkt i aktuel situation eller blot et generelt ønske om forebyggende stresshåndtering i form af sparring og rådgivning i virksomheden.

Som udgangspunkt opleves stress individuelt og skal derfor også håndteres således. Dette gælder selvfølgelig også når vi taler på et mere overordnet plan i virksomheden og vil derfor altid være skræddersyet til virksomhedens behov.

Kontakt mig for yderligere info eller aftale på 29 92 58 53 eller via mail.

Som Id-Psykoterapeut MPF, Life- & Stresscoach samt Mindfulnessinstruktør tilbyder Laila Friis: Stressbehandling, Psykoterapi samt Kurser & Foredrag, til såvel private som virksomheder og institutioner.

Som Id-Psykoterapeut MPF, Life- & Stresscoach samt Mindfulnessinstruktør tilbyder Laila Friis: Stressbehandling, Psykoterapi samt Kurser & Foredrag, til såvel private som virksomheder og institutioner.

Kontakt

Kontakt info

Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon for en kort uforpligtende samtale, hvis du ønsker at bestille tid eller du har spørgsmål.

Laila Friis

Psykoterapeut MPF & Stresskonsulent

Labæk 47
4300 Holbæk
mail@lailafriis.dk
Tlf. 29 92 58 53

cvr: 27307205
Persondatapolitik / GDPR

Følg med på

Medlem af

Copyright 2021 Laila Friis | Designet af Ravn-hjemmesider.dk