Om

Om

Kontakt mig

Sessioner hos Laila Friis

Sessioner hos Laila Friis vil bære præg af at jeg gør brug af al min viden, mine erfaringer og kompetencer i samarbejde med mennesker. Det betyder at du får “hele mig” og ikke enten Coachen,  Psykoterapeuten eller Stresskonsulenten. Jeg arbejder helhedsorienteret, eklektisk og intuitivt med udgangspunkt i det som opstår i sessionen.

Jeg har tavshedspligt med de undtagelser, der følger af lovgivningen, tavshedspligten vedrører alle personlige forhold erfaret under sessionerne. Læs mere om Persondatapolitik/GDPR nederst på siden.

Om Laila Friis

Laila Friis er en enkeltmands virksomhed, som ejes og drives af Psykoterapeut MPF og Stressbehandler Laila Grässon Friis. Jeg er født i 1969, er gift og har 3 dejlige børn.

Udover at tilbyde behandlinger til privatpersoner, såvel som private og offentlige virksomheder og institutioner, har jeg også samarbejdsaftale med behandlernetværker Prescriba, som tilbyder Psykologisk rådgivning.

Jeg er certificeret Psykoterapeut og Life coach fra ID Academy og derudover certificeret Stresscoach hos Forebyg stress, samt uddannet Mindfulness Instruktør fra Helhedspyskologi ved Psykolog Emil Noll.

Som medlem af Dansk Psykoterapeutforening og ID Psykoterapeutforeningen er jeg underlagt deres etiske regler og krav. Jeg går i løbende supervision samt egenterapi og holder mig opdateret i mit felt ved videreuddannelse og kurser.

Min baggrund for at arbejde med netop stress, kommer af mine mange års erfaring fra beskæftigelsesområdet, hvor det gennem årene er blevet mere og mere tydeligt, hvor meget stress spiller ind både i arbejdsliv og privatliv for rigtig mange mennesker. Jeg er også selv en af de mange, som har oplevet stress tæt inde på livet og har oplevet hvordan det kan påvirke ens liv på alle måder.

Har i hele mit arbejdsliv arbejdet med mennesker og i min ansættelse som stresskonsulent, har jeg undervist i viden omkring stress og har i mere end 12 år haft coachende og vejledende samtaler, med mennesker sygemeldt grundet stress, angst eller depression. Jeg er derfor ikke i tvivl om, at her er der virkelig behov at skabe viden og vejledning.

Jeg brænder for at skabe mere viden omkring stress og arbejdet for en mere proaktiv tilgang. Med grundlag i et fælles ansvar for at være med til at ændre den alarmerede udvikling der er i forhold til antallet af mennesker der hver dag sygemeldes grundet belastningstilstande.

Har du spørgsmål eller er du i tvivl om sessioner hos Laila Friis vil bringe ny viden til dig eller din virksomhed, kontakt mig for en uforpligtende samtale på 29 92 58 53 eller på mail.

Psykoterapeut MPF Laila Friis tilbyder Psykoterapi og Stressbehandling samt Kurser & Foredrag, til såvel private som virksomheder og institutioner.

Laila Friis Psykoterapeut MPF tilbyder Psykoterapi og Stressbehandling samt Kurser & Foredrag, til såvel private som virksomheder og institutioner.

Kontakt

Kontakt info

Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon for en kort uforpligtende samtale, hvis du ønsker at bestille tid eller du har spørgsmål.

Laila Friis

Psykoterapeut MPF & Stressbehandler

Labæk 47
4300 Holbæk
mail@lailafriis.dk
Tlf. 29 92 58 53

cvr: 27307205
Persondatapolitik / GDPR

Følg med på

Medlem af

Copyright 2021 Laila Friis | Designet af Ravn-hjemmesider.dk