Om

Om

Kontakt mig

Sessioner hos Laila Friis

Sessioner hos Laila Friis vil bære præg af at jeg gør brug af al min viden, mine erfaringer og kompetencer i samarbejde med mennesker. Med fundament som Integral Psykoterapeut og coach, har jeg en grundlæggende forståelse i de forskellige psykologiske og psykoterapeutiske retninger. Mit fundament er holistisk  og jeg arbejder helhedsorienteret, eklektisk og intuitivt med udgangspunkt i det som opstår i sessionen

Da det handler om hele dig, krop, sind og ånd, vil der udover samtaleterapi også blive inddraget mindfulness, vejrtrækning og afspændingsøvelser og meditationsøvelser når det giver mening.

Integral Psykoterapi kan hjælpe dig med:
  • At bevidstgøre og blive mere opmærksom over for, hvad du tænker, føler og gør i dit liv.
  • At bryde med begrænsende roller, selvbilleder, overbevisninger og adfærdsmønstre, som ligger til grund for indre og ydre konflikter
  • At arbejde med dine kompetencer til at blive i stand til at udvikle dit potentiale
  • At blive mere hel og skabe balance mellem krop, sind og ånd
  • At genfinde din psykiske balance
  • At genfinde dit autentiske essentielle Selv.
  • At løse indre konflikter mellem bevidst og ubevidst, mellem tanker og følelser, mellem maskulint og feminint, det spirituelle og det jordnære

Jeg har tavshedspligt med de undtagelser, der følger af lovgivningen, tavshedspligten vedrører alle personlige forhold erfaret under sessionerne. Læs mere om Persondatapolitik/GDPR nederst på siden.

Om Laila Friis

Laila Friis er en enkeltmands virksomhed, som ejes og drives af Psykoterapeut MPF  Laila Grässon Friis. Jeg er født i 1969, er gift og har 3 dejlige børn.

Jeg er certificeret Psykoterapeut og Life coach fra ID Academy og derudover certificeret Stresscoach hos Forebyg stress, samt uddannet Mindfulness Instruktør fra Helhedspyskologi ved Psykolog Emil Noll.

Som medlem af Dansk Psykoterapeutforening og ID Psykoterapeutforeningen er jeg underlagt deres etiske regler og krav. Jeg går i løbende supervision samt egenterapi og holder mig opdateret i mit felt ved videreuddannelse og kurser.

Min baggrund for at arbejde med belastningsreaktioner/stress, angst depression og livskriser, kommer af mine mange års erfaring fra blandt andet beskæftigelsesområdet, hvor det gennem årene er blevet mere og mere tydeligt, at de fleste mennesker mennesker oplever psykisk udfordring en eller flere gange i livet som udtryk for de livsomstændigheder vi oplever at skulle leve i. Jeg er også selv en af de mange, som har oplevet alvorlig stress tæt inde på livet og har mærket hvordan det påvirke livet på alle fronter.

Jeg har i hele mit arbejdsliv arbejdet med mennesker og i min ansættelse som stresskonsulent, har jeg undervist i viden omkring stress og har i mere end 15 år haft  samtaler, med mennesker sygemeldt grundet alvorlig stress, angst eller depression.

Jeg brænder for at skabe en mere åben dialog og arbejde for en forståelse for at de fleste af de psykiske udfordringer vi oplever er et udtryk for ubalance og et symptom på det liv vi lever og at vi med viden og erfaring er i stand til at møde livet med en mere proaktiv tilgang. Og samtidig en fed streg under at vi ikke står alene, men at vi har et fælles ansvar for at være med til at ændre den alarmerede udvikling der er i forhold til antallet af mennesker der hver dag sygemeldes grundet belastningstilstande og psykiske overbygninger.

Har du spørgsmål eller er du i tvivl om sessioner hos Laila Friis vil bringe, kontakt mig for en uforpligtende samtale på 29 92 58 53 eller på mail.

Psykoterapeut MPF Laila Friis tilbyder Psykoterapi og behandlingsforløb.

Laila Friis Psykoterapeut MPF tilbyder Psykoterapi og behandlingsforløb.

Kontakt

Kontakt info

Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon for en kort uforpligtende samtale, hvis du ønsker at bestille tid eller du har spørgsmål.

Laila Friis

Psykoterapeut MPF

Labæk 47
4300 Holbæk
mail@lailafriis.dk
Tlf. 29 92 58 53

cvr: 27307205
Persondatapolitik / GDPR

Følg med på

Medlem af

Copyright 2021 Laila Friis | Designet af Ravn-hjemmesider.dk