Psykoterapi

Psykoterapi

Kontakt mig

Terapi

Integral Psykoterapi med udgangspunkt i det hele menneske er altid unik. Terapien tager afsæt i dit nuværende liv, med en bevidsthed om at vores verden skabes ud fra vores fortælling om vores fortid og vores længsel og drømme for vores fremtid.

Terapien er med til at bevidstgøre og derved skabe muligheden for forandring. Terapi kræver derfor heller ingen forudsætning udover et ønske om forandring og at du er i stand til og indstillet på at det er en proces . Al udvikling sker i proces og i forskellige udviklingstrin og er en del af det at være et menneske. Vi er skabt til at lære gennem livet og noget udvikling handler udelukkende om at skabe nye erfaringer og viden, hvor andre gange har vi også brug for at se på hvordan vi er påvirket af tidligere erfaringer og vores fortid, for at kunne leve helt i vores nutid.

Om du henvender dig fordi du oplever eksempel alvorlig stress, angst, depression, livskrise eller har mere eksistentielle spørgsmål eller du har et konkret område i livet du ønsker at ændre, så er min fineste opgave med respekt og nærvær at lytte til dine ønsker og behov og hjælpe dig til at skabe lys og næring til dit eget potentiale til at opnå dine ønsker for livet.

Integral Psykoterapi bevidstgør os om vores underbevidste og det vi lever og handler efter. Det virker fordi vi i sessionen kan skabe et trygt rum til at sætte lys på det ubevidste og arbejde for en integration og anerkendelse af det som er.  Med udgangspunkt i det som er, at opnå bevidsthed og via accept nå til erkendelsen om at du har friheden til at vælge.

Friheden til at vælge at leve det liv du ønsker.

Behandlingsforløb

Oplever du at have udfordringer med din søvn, har du en indre uro, svært ved at koncentrere dig eller træffe beslutninger, måske har du meget kvalme eller trykken for brystet eller andre daglige eller hyppige stresssymptomer og har svært ved at se, hvad du kan gøre anderledes. Måske oplever du også angstfyldte eller depressive tanker og har svært ved at genkende dine reaktioner og følelser.  Så vil et behandlingsforløb måske være en del af løsningen.

Forløbet vil fra første samtale tage udgangspunkt i din individuelle tilstand og jeg anbefaler altid at der også er dialog med egen læge.

Stress er en naturlig reaktion, når vi oplever at kæmpe mod virkeligheden. Jo længere tid at vi oplever at være i stresstilstand, jo mere belastet bliver vores fysiske, psykiske og adfærdsmæssige tilstand også. Over tid oplever mange at lidelser som angst, depression og kroniske fysiske udfordringer også bliver en følgesvend.

Et terapeutisk behandlingsforløb er en proces, hvor du vil få redskaber til at komme i balance igen og holde dig fri for alvorlig stress fremover.

Det optimale forløb indeholder også opfølgende behandlinger, for at sikre balancen opretholdes, men tilrettelægges altid efter den enkeltes behov og ønsker.

Individuel Terapi

Det kan være aktuel med enkelt stående samtale eller kortere forløb i forbindelse med oplevelse af akut belastningstilstand eller ved anderkendelse af behov for proaktiv sparring og terapi til at fastholde balancen, uden nødvendigvis at tænke langvarig forløb eller behov for sygemelding.

Disse sessioner sker som individuelle terapeutiske samtaler, hvor der tages udgangspunkt i den enkeltes situation. Ved hjælp af indsigt i egen situation samt psykoedukation, lærer du dine signaler at kende, samt hvilke redskaber du har behov for at bruge for at bevare balancen.

Det er vigtigt at gøre opmærksom på den proaktive effekt. Ved at have fokus på netop den forebyggende terapi og sætte ind i tide, vil du ofte kunne genskabe roen og undgå at din tilstand udvikler sig.

Kontakt mig for yderligere info eller aftale på 29 92 58 53 eller via mail.

Psykoterapeut MPF Laila Friis tilbyder Psykoterapi og behandlingsforløb.

Laila Friis Psykoterapeut MPF tilbyder Psykoterapi og behandlingsforløb.

Kontakt

Kontakt info

Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon for en kort uforpligtende samtale, hvis du ønsker at bestille tid eller du har spørgsmål.

Laila Friis

Psykoterapeut MPF

Labæk 47
4300 Holbæk
mail@lailafriis.dk
Tlf. 29 92 58 53

cvr: 27307205
Persondatapolitik / GDPR

Følg med på

Medlem af

Copyright 2021 Laila Friis | Designet af Ravn-hjemmesider.dk