Stressbehandling

Stressbehandling

Kontakt mig

Behandlingsforløb

Tag hånd om stressen, før stressen tager hånd om dig.

Oplever du at have udfordringer med din søvn, kan du mærke en indre uro, svært ved at koncentrere dig eller træffe beslutninger, måske har du meget kvalme eller trykken for brystet eller andre daglige eller hyppige stresssymptomer og har svært ved at se, hvad du kan gøre anderledes. Måske oplever du også angstfyldte eller depressive tanker og har svært ved at genkende dine reaktioner og følelser.  Så vil et stressbehandlingsforløb måske være en del af løsningen.

Forløbet vil fra første samtale tage udgangspunkt i din individuelle stresstilstand og jeg anbefaler altid at der også er dialog med egen læge.

Stress er en naturlig reaktion, når vi oplever at kæmpe mod virkeligheden. Jo længere tid at vi oplever at være i stresstilstand, jo mere belastet bliver vores fysiske, psykiske og adfærdsmæssige tilstand også. Over tid oplever mange at lidelser som angst, depression og kroniske fysiske udfordringer også bliver en følgesvend.

Et terapeutisk stressbehandlingsforløb er en proces, hvor du vil få redskaber til at komme i balance igen og holde dig fri for alvorlig stress fremover.

Det optimale forløb indeholder også opfølgende behandlinger, for at sikre balancen opretholdes, men tilrettelægges altid efter den enkeltes behov og ønsker.

Er du i tvivl om stressbehandlingsforløb er den rette løsning, kontakt mig for en kort uforpligtende samtale på 29 92 58 53 eller via mail.

Individuel terapi

Det kan være aktuel med enkelt stående samtale eller kortere forløb i forbindelse med oplevelse af akut stress/belastningstilstand hos leder, medarbejder eller privat person. Eller ved anderkendelse af behov for proaktiv sparring og terapi til at fastholde balancen, uden nødvendigvis at tænke langvarig stress eller behov for sygemelding.

Disse sessioner sker som individuelle terapeutiske samtaler, hvor der tages udgangspunkt i den enkeltes situation. Ved hjælp af indsigt i egen situation samt psykoedukation, lærer personen sine stresssignaler at kende, samt hvilke redskaber pågældende har behov for at bruge proaktivt for at undgå den langvarige (kroniske) stress.

Det er vigtigt at gøre opmærksom på den proaktive effekt. Ved at have fokus på netop den forebyggende terapi og sætte ind i tide, mod den langvarige (kroniske) stress, som koster mange sygedage og ofte ender ud i langvarige sygemeldinger.

Rådgivende samtale

Specielt rette mod leder eller HR, som ønsker proaktiv indsat i forhold til stresshåndtering i virksomheden/institutionen.

Den rådgivende samtale kan tage udgangspunkt i aktuel situation eller blot et generelt ønske om forebyggende stresshåndtering i form af sparring og rådgivning i virksomheden.

Som udgangspunkt opleves stress individuelt og skal derfor også håndteres således. Dette gælder selvfølgelig også når vi taler på et mere overordnet plan i virksomheden og vil derfor altid være skræddersyet til virksomhedens behov.

Kontakt mig for yderligere info eller aftale på 29 92 58 53 eller via mail.

Psykoterapeut MPF Laila Friis tilbyder Psykoterapi og behandlingsforløb.

Laila Friis Psykoterapeut MPF tilbyder Psykoterapi og behandlingsforløb.

Kontakt

Kontakt info

Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon for en kort uforpligtende samtale, hvis du ønsker at bestille tid eller du har spørgsmål.

Laila Friis

Psykoterapeut MPF

Labæk 47
4300 Holbæk
mail@lailafriis.dk
Tlf. 29 92 58 53

cvr: 27307205
Persondatapolitik / GDPR

Følg med på

Medlem af

Copyright 2021 Laila Friis | Designet af Ravn-hjemmesider.dk